One On One Coaching Sessie

Coachingsessie

Het filmen van een huwelijk is een uitdaging. Het werken onder tijdsdruk in een omgeving waar je geen tweede kans krijgt is niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt veel ervaring om telkens opnieuw goed beeld en goed geluid te kunnen garanderen.

Ik heb 13 jaar ervaring met het filmen van huwelijken en heb nu een niveau kunnen bereiken waar ik trots op mag zijn. Dat is niet zonder slag of stoot gegaan, workshops of coachingsessies bestonden niet toen ik begon en ik heb alles met veel vallen en opstaan moeten leren. Als ik de nodige ondersteuning had gekregen dan had dit mij veel tijd en geld kunnen besparen.

Die werkervaring wil ik nu graag delen aan zowel beginnende huwelijksvideografen die met 101 vragen zitten, gevorderde videografen die hun werk naar een hoger niveau willen tillen of fotografen die huwelijksvideografie willen toevoegen aan hun portfolio.

Dit doe ik onder de vorm van persoonlijke coaching, op die manier krijg je ook mijn volle aandacht voor de volledige duur van de sessie.

Wat mag je verwachten van deze sessie

Een eerlijk antwoord op al je vragen, wil je graag weten hoe ik werk, welke voorbereidingen ik tref voor elk huwelijk, hoe ik mijn geluid opneem, hoe ik in mijn eentje meerdere camera’s bedien, welke apparatuur ik gebruik of hoe ik monteer? Alles kan besproken worden zonder dat ik informatie zal achterhouden.

Je kan je eigen werk ook laten beoordelen om te achterhalen waar en op welke manier dit kan verbeteren. Heb je een andere film- en montagestijl? Ook dan kan ik nog steeds positieve opbouwende kritiek geven rekening houdend met je eigen voorkeuren.

Ook algemene vragen over hoe aan klanten te geraken, wat de beste manier is om te adverteren enz. kan besproken worden.

Wat mag je niet verwachten van deze sessie

Een uiteenzetting hoe je camera te bedienen of tips en trucs voor je montageprogramma. Ik werk met Panasonic camera’s en monteer in Grassvalley edius 9WG, indien je dezelfde apparatuur of software gebruikt kan ik wel raad geven maar als dat niet het geval is niet. Het is dus wel een vereiste dat je een degelijke kennis hebt van je camera en software.

300 euro

Deze coachingsessies starten vanaf 300 euro excl. btw voor 4 uur en dit kan verlengd worden per uur aan 75 euro ex btw, de koffie en koeken zitten inbegrepen in de prijs 😊

Locatie

Zolderseweg 12, 3550 Heusden-Zolder

Vraag een sessie aan!