Het is alweer 15 jaar geleden dat ik mijn eerste huwelijksfilm heb gemaakt, er is veel veranderd in die tijd maar dan vooral op technisch vlak, mijn aanpak daarentegen niet want ik had altijd al een voorliefde voor een documentaire filmstijl.

Dit betekent zo weinig mogelijk ingrijpen in het normale verloop van een huwelijksdag, door mij discreet op te stellen en geen gebruik te maken van aandachttrekkende apparatuur slaag ik er in om de meest spontane beelden vast te leggen. Geluid wordt opgenomen door verschillende draadloze geluidsrecorders en waar nodig worden meerdere camera’s ingezet.

U kan zich laten inspireren door enkele recente huwelijkstrailers of contacteer mij om een langere versie van een huwelijksfilm te kunnen bekijken. Wacht niet te lang om mij te contacteren indien u interesse heeft in een trouwvideo want ik neem maar een beperkt aantal huwelijken per jaar aan. Dit laat mij ook toe om de nodige tijd en liefde te investeren in het samenstellen van uw verhaal ofwel uw film “made ♥ with ♥ love”.

Contactinfo
Robin Put
E: info@noafilm.be
T: 0494 935 915

Adres:
Zolderseweg 12
3550 Heusden-Zolder
België

Boekingsinfo
“Corona”update: bijna alle huwelijksreportages voor 2020 zijn verplaatst naar 2021, aantal extra huwelijken dat nog kunnen aangenomen worden in 2021 zijn heel beperkt. Voor 2020 wordt momenteel niets meer aangenomen.
Voor 2022 is nog veel vrij, wacht niet te lang om mij te contacteren indien u een huwelijksreportage wenst!

Bedrijfsinfo:
NOAFILM g.c.v.
RPR Hasselt – BTW BE 881.598.752